Campylobacter i kyllingekød på slagterier

2021

På denne side finder du resultater fra prøver taget på fersk fjerkrækød

Nedenfor ser du en samlet oversigt over resultaterne fra de seneste år af fødevareundersøgelsen af kyllingekød.

 


Konventionel produktion (slagteri A, B og C): Andelen af positive prøver angivet i % og korrigeret for måned for årene 2018-2020. Fejlinjerne angiver usikkerheden omkring prævalensestimatet (95% konfidensintervaller). 

Økologisk produktion (slagteri B og D): Andelen af positive prøver (>= 10 cfu/g) korrigeret for måned 2018-2020 for slagteri B-øko og slagteri D, angivet i procent. Fejlinjerne angiver usikkerheden omkring prævalensestimatet (95% konfidensintervaller).
Skraveringen af 2018-søjlen for slagteri D angiver at der er usikkerhed omkring prævalensestimatet grundet lille prøvestørrelse samt ujævn fordeling af prøverne. 
Kilde: DTU.

 



Relativ risiko for de to konventionelle slagterier A og B og nationalt 2013-2020 med 2013 som baseline. Den sorte linje er baseline risikoen. Kilde: DTU.


Nedenfor kan du læse mere om resultaterne for de enkelte år.