Spring hovednavigationen over
Find smiley
Kontakt
Om os
Nyheder
Presse
Job
Lovstof
EN
Submit
menu
Kost og fødevarer
Alt om kost
Kostråd
Gode køkkenvaner
Madspild
Kemi i maden
Kosttilskud
Læs mere
Start og drift af fødevarevirksomhed
Startpakke til nye virksomheder
Autorisation og registrering
Egenkontrol og risikoanalyse
Hygiejne og indretning
Virksomhedstyper
Læs mere
Kontrol
Sådan foregår kontrollen
Typer af kontrol
Kontrolresultater
Betaling og afgifter
Laboratorier
Læs mere
Fødevaresikkerhed
Bakterier, virus og parasitter
Kemiske stoffer og toksiner
Emballage og udstyr
Fremstillingsprocesser
Fødevareberedskab
Læs mere
Indførsel, eksport og transport
Indførsel fra tredjelande
Eksport til tredjelande
Transport
Grænsekontrol
IUU
Læs mere
Mærkning og markedsføring
Obligatorisk mærkning
Frivillig mærkning
Produktspecifikke krav
Særlige fødevarekategorier
Læs mere
Økologi
Økologi for fødevarevirksomheder
Økologi for professionelle køkkener
Økologisk akvakulturbrug
Økologi for private
Læs mere
Særlige fødevarekategorier
Kosttilskud
Fødevarer til spæd- og småbørn
Fødevarer til særlige medicinske formål
Kosterstatninger til vægtkontrol
Læs mere
Gå til Kost og fødevarer
Foder
Start og ændring af fodervirksomhed
Hvad er foder?
Virksomhedstyper
Registrering og godkendelse af fodervirksomhed
Foderlægemidler - fremstilling, håndtering m.m.
Læs mere
Kontrol
Sådan foregår kontrollen
Typer af kontrol
Kontrolresultater
Betaling og afgifter
Laboratorier
Læs mere
Fodersikkerhed
Foderhygiejne
Uønskede stoffer
Pesticidrester
Salmonella i foder
Læs mere
Indførsel og eksport
Indførsel fra tredjelande
Eksport til tredjelande
EU og samhandelslande
Læs mere
Mærkning og markedsføring
Pakning af foder
Mærkning af foder
Fodertilsætningsstoffer
Diætetisk foder
Økologisk foder
Læs mere
Animalske biprodukter
Generelt om animalske biprodukter
Godkendelse, registrering og drift
Animalsk foder
Import, eksport og samhandel
Læs mere
Foder til privatbrug
Om foder til dit kæledyr
Læs mere
Gå til Foder
Dyr
Til private
Alt om kæledyr
Heste, høns og andre hobbydyr
Gårdbesøg
Jægere og fiskere
Læs mere
Registrering, godkendelse, autorisation mm.
Registrering af dyrehold og virksomhed med dyr
Godkendelse af virksomhed med dyr og avlsmateriale
Registrering og mærkning af dyr
Autorisation og tilladelse
Godkendte og registrerede virksomheder
Læs mere
Kontrol
Sådan foregår kontrollen
Typer af kontrol
Kontrolresultater
Betaling og afgifter
Laboratorier
Læs mere
Dyrevelfærd
Landsbrugsdyr og heste
Slagtning og aflivning
Hund og kat
Dyreskue, cirkus mm.
Udegående dyr
Læs mere
Flytning
Flytning mellem EU-lande
Indførsel fra tredjelande
Eksport til tredjelande
Flytning indenfor Danmark
Transport
Læs mere
Dyresundhed
Dyresygdomme
Aftale om sundhedsrådgivning
Smittebeskyttelse
Lægemidler til dyr
Beredskab
Læs mere
Animalske biprodukter
Generelt om animalske biprodukter
Godkendelse, registrering og drift
Gødning
Teknisk brug
Import, eksport og samhandel
Læs mere
Gå til Dyr
menu
Kost og fødevarer
Alt om kost
Start og drift af fødevarevirksomhed
Kontrol
Fødevaresikkerhed
Bakterier, virus og parasitter
Bakterier i fødevarer
Bacillus cereus
Campylobacter i fødevarer
Clostridium botulinum
Clostridium perfringens
E. coli
Listeria
Salmonella æg
Salmonella fjerkræ
Salmonella Dublin hos kvæg
Shigella
Staphylococcus aureus
STEC
Yersinia
Vibrio
Virus i fødevarer
Parasitter i fødevarer
Forebyggelse og bekæmpelse
Kemiske stoffer og toksiner
Emballage og udstyr
Fremstillingsprocesser
Fødevareberedskab
Tilsætninger
Madspild
Tidligere fødevarer, køkken- og madaffald
Indførsel, eksport og transport
Mærkning og markedsføring af fødevarer
Særlige fødevarekategorier
Eksport af mælk
Foder
Dyr
Om os
Presse
Job
Publikationer
Portaler
Cookies
Søgeresultat
Design Guide
Moduler
Kosttilskudsregister
Prøveresultater
Indgange
Login
Du er her:
Forside
Kost og fødevarer
Fødevaresikkerhed
Bakterier, virus og parasitter
Bakterier i fødevarer
Vibrio
Kost og fødevarer
Alt om kost
Kostråd
Hjælp til når du handler - mærker
God køkkenhygiejne
Kemi i maden
Kosttilskud
Madspild
Ind- og udførsel af fødevarer
test
Start og drift af fødevarevirksomhed
Startpakke til nye virksomheder
Autorisation og registrering
Egenkontrol og risikoanalyse
Hygiejne og indretning
Virksomhedstyper
Sporbarhed
Kontrol
Sådan foregår kontrollen
Typer af kontrol
Kontrolresultater
Betaling og afgifter
Laboratorier
Prøveresultater
Prøveresultater Kemiske stoffer
Prøveresultater Foder
Fødevaresikkerhed
Bakterier, virus og parasitter
Bakterier i fødevarer
Bacillus cereus
Campylobacter i fødevarer
Clostridium botulinum
Clostridium perfringens
E. coli
Listeria
Salmonella æg
Salmonella fjerkræ
Salmonella Dublin hos kvæg
Shigella
Staphylococcus aureus
STEC
Yersinia
Vibrio
Virus i fødevarer
Norovirus
Hepatitis A
Hepatitis E virus
Tick Borne Encephalitis virus (TBEV) og fødevarer
Parasitter i fødevarer
Anisakis
Cryptosporidium
Echinococcus
Toxoplasma gondii
Trichinella /Trikiner
Forebyggelse og bekæmpelse
Kemiske stoffer og toksiner
Kontrol og prøvetagning (Kemi tjekliste)
Procesforureninger i fødevarer
Miljøforureninger i fødevarer
Naturlige giftstoffer
Mykotoksiner
Fødevarer med kemiske stoffer
Biocider og pesticider
Transfedtsyrer
Emballage og udstyr
Materialetyper
Mærkning af emballage og udstyr
Fremstillingsprocesser
Fødevareberedskab
Tilbagekald
Tilsætninger
Aromaer
Berigede fødevarer
Enzymer
Mikrobielle kulturer (?)
Tilsætningsstoffer
Tekniske hjælpestoffer - fødevarer(* skal flyttes)
Nanoteknologi (* skal flyttes)
Madspild
Tidligere fødevarer, køkken- og madaffald
Indførsel, eksport og transport
Indførsel fra tredjelande
Eksport til tredjelande
Ind- og udførsel fra EU og samhandelslande
Grænsekontrol
IUU
Transport af fødevarer
Mærkning og markedsføring af fødevarer
Obligatorisk mærkning
Frivillig mærkning
Økologi
E-handel
Nye fødevarer og fødevareingredienser (novel food)
Produktspecifikke krav
Særlige fødevarekategorier
Kosttilskud
Fødevarer til spæd- og småbørn
Fødevarer til særlige medicinske formål
Kosterstatninger til vægtkontrol
Eksport af mælk